Работно време

10:00 - 21:00

Кино

За повече информация: +359 62 59 09 59 или www.kinopalace.bg
Лошо момиче

Лошо момиче

В живота на бившата шампионка по художествена гимнастика и настояща стрийптизьорка Жанета настъпват драстични промени, след като преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-могъщия си враг - самата себе си.

„Лошо момиче” е режисьорският дебют на Мариан Вълев („Под прикритие”), който е и сценарист на филма. Главната роля се изпълнява от талантливата дебютантка Любомира Башева. Във филма участват още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова. Оператор е Антон Бакарски („Възвишение”).

Филмът е продукция на Българската национална телевизия, която ще излезе в широко киноразпространение. Премиерата е на 12 април 2019 година.

Днес 26.04.2019

16:30 ч.
виж още >
Белия зъб

Белия зъб

Белият зъб е горд и смел хибрид от вълк и куче. Израснал в мразовитата и враждебна пустош на Полярния кръг, той бил опитомен от Сивия бобър и индианското му племе.
Човешката мерзост принудила Сивия бобър да отстъпи животното на жесток и злонамерен човек. Спасен от честни и добри хора, Белият зъб ще съумее да овладее дивия си инстинкт и да се превърне в техен приятел.

Днес 26.04.2019

11:00 ч.
виж още >
След

След

Екранизиран по едноименния бестселър на Анна Тод, „След“ разказва историята на Теса (Джоузефин Лангфорд) през първия семестър след приемането ѝ в колеж. Теса е отличник, послушна дъщеря, вярна на ученическата си любов и въоръжена с големи планове за бъдещето. Подреденият ѝ свят внезапно се преобръща, когато се запознава с тайнствения Хардин Скот (Хироу Файнс-Тифин) – привлекателен мрачен бунтар, който я подтиква да преосмисли всичко, което е смятала, че знае за себе си и за онова, което иска от живота.

Днес 26.04.2019

13:00 ч. 18:30 ч. 20:30 ч.
виж още >
Проклятието на плачещата жена

Проклятието на плачещата жена

Социална работничка пренебрегва предупрежденията от проблемна майка и не след дълго тя самата и малките й деца са въвлечени в ужасяващ свръхестествен сюжет. Единственият им шанс да оцелеят от смъртоносния гняв на „Ла Йорона“ („плачещата жена“) е свещеник с мистичните му практики да държи злото далеч.

Днес 26.04.2019

22:20 ч.
виж още >
Парка на чудесата

Парка на чудесата

Филмът е магическа картина от цветове и персонажи, която запленява и ни отвежда в нов вълшебен свят. Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Един ден тя открива едно изключително необикновено място, скрито дълбоко в гората – невероятен увеселителен парк, наречен „Парка на чудесата“. Джун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото й въображение – и заради отказа й да вярва в него, той е напълно опустял и изоставен.
Приключенията започват и малката мечтателка – заедно с говорещите животни, които го обитават, – ще се впуснат в многобройни изпитания, за да съживят това удивително място и да го превърнат в приказния парк, който винаги е бил!
Това не е една обичайна история, а показва силата на безусловната вяра и оптимизма, вдъхновени от неподправеното детско въображение.

Днес 26.04.2019

10:15 ч. 12:30 ч. 14:30 ч.
виж още >
Отмъстителите: Краят

Отмъстителите: Краят

След опустошителните събития на Отмъстителите: Война без край (2018), вселената е в руини. С помощта на останалите съюзници, Отмъстителите се събират още веднъж, за да отменят действията на Танос и да възстановят реда във вселената.

Днес 26.04.2019

10:30 ч. 14:00 ч. 17:30 ч. 21:00 ч. 15:30 ч. 19:00 ч.
виж още >
Рокендрол

Рокендрол

„Рокендрол“ е вълнуващ разказ, изграден от спомените на членове на легендарни в България рокгрупи като „Ахат“, „Ревю“, „Ера“, „Нова генерация“, „Контрол“,  които с революционните си за 80-те години на миналия век музика и текстове разбиха обществените клишета и се превърнаха във флагман на контракултурата в България.

Рокаджиите изпълняват във филма най-големите си хитове, спомнят си за епохата, в която тръгва техния път – как са създавали своите групи в училищата и вузовете; как са репетирали по мазетата и са свирили само по купони, преди да излязат на светло.

Спомнят си за опита на властта да ги опитоми, като им дава шанс за публична изява. Те грабват шанса, но не изневеряват на бунтарската си същност.

Спомнят си хилядите концерти из страната, споделят случки от турнетата – някои смешни, други със съвсем различен привкус.

виж още >
Вид билет Понеделник - Четвъртък Петък - Неделя и официални празници
2D Възрастни* 8,00 лв. 9,00 лв.
2D Специални 7,00 лв. 8,00 лв.
3D Възрастни** 10,00 лв. 11,00 лв.
3D Специални 9,00 лв. 10,00 лв.
ВИП зала Болярка 2D 9,00 лв. 10,00 лв.
ВИП зала Болярка 3D 11,00 лв. 12,00 лв.
Предпремиери
Предпремиери 2D 12,00 лв.
Предпремиери 3D 14,00 лв.
Промо цени
* ЧЕТВЪРТЪК – Промо ден за 2D – цена на билета 7 лв. (важи за зали 2 и 3)
** ВТОРНИК – Промо ден за 3D – цена на билета 8 лв. (важи за зали 2 и 3)
VIP Промо – Всеки ден първата прожекция във VIP зала Болярка е с цени на билетите - 6 лв. за 2D и 8 лв. за 3D.

СПЕЦИАЛНИ: Специалните цени са валидни за деца, ученици, студенти и пенсионери срещу предоставяне на съответен документ.

Можете да закупените билети online на: http://kinopalace.bg/